• oh
  • Rukan-pt-sauna
  • tykyt
  • laavu2
  • ranta
  • laavu
  • rantamokki

Tervetuloa lomailemaan Rukalle!

Villa Vuossel on uusi upea ekologisesti toteutettu loma-asunto kokonaisuus erämaisen- ja kalaisan tunturijärven rannalla, ikikuusien keskellä. Jyhkeistä keloista rakennettu moderni rakennus, jossa on tasokas varustus sekä tyylikäs sisustus (ks. kuvagalleria). Kohteessa on  huomioitu myös kestävän kehityksen periaatteet, ekologisuus ja ympäristö. Alakerran kahden hengen makuuhuone ja yläkerta majoittavat mukavasti 6 henkeä (60+40m2/huoneisto), ja tarvittaessa lisävuode 2 henkilölle. Asunnoissa on viihtyisät oleskelutilat ala- ja iso yläkerrassa, toimiva keittiö- ja ruokailutila sekä tyylikäs saunaosasto. Todellinen lomaparatiisi kirkasvetisen tunturijärven aurinkoisella rannalla. Joten kohde sopii mainiosti ympärivuotiseen lomailuun, niin kesällä kuin talvellakin!

Harrastukset ja nähtävyydet vieressä

Villa Vuossel sijaitsee kirkasvetisen- ja kalaisan Vuosselijärven rannalla, Rukan itärinteiden puolella lähellä palveluja.

  • Talvella pihasta pääsee suoraan esim. hiihtämään, lumikenkäilemään, kelkkailemaan, jääkiipeilemään tai vaikkapa pilkille kalaisalle järvelle. Rinteisiinkin on vain muutaman minuutin ajomatka.
  • Kesällä taas oma uimaranta ja rantasauna (varattava erikseen), melonta- ja souturetket, sekä onkiminen- ja kalastus järvellä (asukkaiden käytössä on 3 verkko- / kalastuslupaa). Uutuutena on nyt shuppailu omasta rannasta Vuosselijärvellä, sekä ohjatut seikkailu- ja kiipeily toiminta.

Lähellä oleva Oulangan kansallispuisto ja -opastuskeskus, upeista kalapaikoista- ja koskista kuuluisat Kitka-, Oulanka ja Kuusinkijoki koskenlaskuineen, upeat vaellus reitit ja hienot patikointi maastot, maastopyöräily reitit mm. Rukatunturin huipulle, kori- ja köysikiipeily Rukan rinteillä, köysirata Myllykosken yli jne. Läheinen golfkenttä tai päiväretket viereiselle Valtavaaralle, -Riisitunturille ja / tai -pienelle karhunkierrokselle tarjoavat monenlaista tekemistä Ks. tarkemmat reittikartat kotisivuiltamme. Kuusamon suurpeto eläinpuisto kiinnostaa aina niin aikuisia kuin lapsiakin. Kuusamossa on myös avattu Angry Birds ympärivuotinen sisäaktiviteetti puisto. Syyskesästä pihasta alkavat mainiot marja- ja sienimaat, luovat mainiot puitteet onnistuneelle- ja rentouttavalle lomalle.

Rantamökki kesämajoitukseen tai vierasmajaksi myös talvella

Paritalon lähellä, aivan rannan tuntumassa on talviasuttava rantamökki, jossa on myös tilava rantasauna. Makuupaikat ja varustus ovat 2:lle. Sitä vuokrataan erikseen pääsääntöisesti kesällä, ja muuna aikana esim. päärakennuksen vuokralaisten vierasmajana. Katso kuvagalleria

Oheispalvelut, arktista mystiikkaa

Yhteistyökumppaniemme yhteinen lomarengas, jonka kautta voitte täydentää lomaanne erilaisilla aktiviteeteilla ja safareilla sekä muilla tapahtumilla;

  • Talvella esim. poro- ja huskyajelut, luonto elämykset, moottorikelkka safarit, jääkiipeily, jääkarting, vierailut joulupukin- ja muorin luona, ohjatut lumikenkä-, hiihto- ja pilkki retket,  savusauna, tähtitaivaan ihailua lämpimästä kylpytynnyristä nautiskellen yms.
  • Kesällä taas koskenlaskut, ohjatut melonta-, vaellus-, kalastus-ja metsästysretket, karhujen katselu- ja kuvaus erämaakojussa, kylpytynnyrin vuokraus yms.

Kokeneet paikalliset eräoppaat suunnittelevat tarvittaessa Teille haluamanne ohjelmat ja -tapahtumat. Autamme mielellämme Teitä järjestelyissä ja räätälöimme tarvittaessa palvelut tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Pitopalvelu hoitaa tarvittaessa erilaisten tilaisuuksien tarjoilut ja -järjestelyt. Voitte pyytää myös kokonais tarjouksen varauksenne yhteydessä. Tarvittaessa voimme tarjota majoituksen yhteistyökumppaneiden kanssa isommillekkin ryhmille.

Kauttamme voitte vuokrata myös erillaiset harrastusvälineet, kuten kävelysauvat, lumikengät, pulkat, ahkiot, kalastusvälineet, polku- ja maastopyörät, kanootit, kajakit yms.

Jos tulette lentäen Kuusamoon, voitte varata vuokra auton lentoasemalta myös etukäteen (Europcar, Avis, Herz). Ks. linkit.

Mökkeissä on ilmainen Wi-Fi.

Meillä voitte maksaa joko pankkisiirrolla tai luottokortilla (Visa- ja Master kortti). 

Sijainti

Yhteystiedot

Villa Vuossel

Koukkuniementie 19B

Rukatunturi

info(at)sesaja.fi

p. +358 (0)50 400 3155

Ruka Kuusamo
facebook